Ny hjemmeside med din unikke identitet

Skal du have lavet en helt ny hjemmeside til din virksomhed, er vi hos Promus IT klar til at løfte opgaven i fællesskab med dig. Vi er professionelle udviklere, der primært arbejder i WordPress, som er det mest udbredt CMS i verden. Vi er kompetente ud til fingerspidserne og har designet utallige hjemmesider til såvel små som mellemstore virksomheder.

Når du henvender dig hos os, tager vi en indledende snak om dine ønsker, krav og behov til en hjemmeside, hvor vi også får sat ord på dine kerneværdier. Uanset om du har en enkeltmandsvirksomhed med et lille budget eller en mellemstor virksomhed med flere midler, har vi samme tilgang til vores kunder. Ingen bliver blot en del af mængden, da vi vægter nære relationer højt.

Skal vi udvikle din hjemmeside, gør vi den personlig og giver den en unik identitet, der afspejler sig i din DNA. Du får en skræddersyet løsning, som har alle de funktionaliteter, du har brug for. Og så kan vi gøre det hele til en konkurrencedygtig pris.

Hvad får du hos os?

Brugervenligt setup og flot design

Når du får designet en ny hjemmeside hos os, står du tilbage med et intuitivt og brugervenligt setup, du efterfølgende selv kan navigere rundt i. Vi tilbyder dig oplæring, så du forstår det bagvedliggende i WordPress, som er et system, der kan mange ting, men er gjort enkelt.

Vi gør en dyd ud af at skabe et særegent design, der rent visuelt fortæller noget om din virksomhed og dine værdier. Din hjemmeside er dit online visitkort og mere til. Det er der, hvor du møder dine potentielle kunder, og hvor de får det første indtryk af dig og din forretning. Den skal derfor se professionel og troværdig ud, hvilket er vores store speciale.

Stabil, pålidelig og indbydende

Det er forskelligt, om folk bruger computeren, mobil eller tabletten, når de bevæger sig rundt på nettet. Derfor skal din side være responsiv, således at man får den samme gode brugeroplevelse, uanset hvilken enhed man bruger. Vi gør din side indbydende i forhold til udseende, og vi gør den stabil og pålidelig, når det kommer til hosting.

Du skal derfor ikke ud at finde en hostingpartner efterfølgende, da vi også kan varetage denne rolle. Og så har du mulighed for at indgå en fast webmasteraftale, så hjælpen altid er nær, hvis du skal have udviklet nye funktioner eller lignende på din hjemmeside. Vi er her med andre ord for at hjælpe dig og gøre det liv online nemmere samt give de besøgende på din side en oplevelse, der vækker begejstring og tillid til din virksomhed.

De har allerede fået en hjemmeside

  • EGH (Enterprise Game Hosting)
  • FaseTech
  • Ny hjemmeside
  • Ny Hjemmeside

Skræddersyet hjemmeside med fokus på dine behov

Der kommer flere og flere hjemmesider til hele tiden. Det gælder derfor i høj grad om at skille sig ud fra mængden og skabe sig selv en identitet, man gerne vil kendes for og associeres med. Derfor er det vigtigt for os at lytte til dine behov og levere en skræddersyet hjemmeside, som skinner igennem med dine værdier og budskaber.

Tag kontakt til os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så du kan fremstå seriøs og professionel online. Du kan kontakte os helt uforpligtende.

 

promusitNy Hjemmeside