Rasmus Nedergaard Pedersen

Indehaver & Udvikler

Rasmus Nedergaard Pedersen Indehaver & Udvikler

“Jeg har læst datamatiker på UCN siden sommeren 2016, men har savnet at bruge min store faglighed til andet end skolearbejde. Derfor valgte jeg i vinteren 2017 at starte min egen virksomhed, som nu er en del UCNs særlige iværksætterforløb Next Step. Her fokuserer jeg på at lave software og hjemmesider til erhvervslivet”

Hovedkompetencer

I Promus IT er der en bred vifte af kompetencer, men hvis en opgave rammer lidt udenfor vores kompetencer, så har vi helt sikkert en samarbejdspartner, der er knivskarp på området. Her har du nogle af vores kompetencer.

100

WordPress

100

C#

100

ASP.NET

100

SQL

Curriculum Vitae

Selvom jeg er ung, har jeg allerede en god og bred erfaring i IT-branchen. Gennem uddannelse og fagligt arbejde har jeg opnået kompetencer, så jeg evner at sætte mig i kundens sted.

Uddannelse

I september 2016 sagde jeg mit job hos Complea A/S op for at specialisere mig i programmering. Jeg startede på Datamatiker-studiet, hvorefter jeg et halvt år senere startede min egen virksomhed. Jeg er stolt af min faglighed og den er én af mine styrker bevist på både 2. og 3. semester, som er afsluttet med topkarakter. I dag er jeg optaget på Next Step-forløbet, hvor jeg kan holde fuldt fokus på min virksomhed.

Efter et år med ro på, startede jeg i Oktober 2013 på Data- og kommunikationsuddannelserne ved Tech College, Aalborg. Grundforløbet blev afsluttet med topkarakter, hvorefter jeg fik elevplads som IT-Supporter hos Complea A/S. Det blev en tid, hvor jeg skiftede mellem skolearbejde og kundesupport både on-site og telefonisk hos Complea. I Marts 2016 afsluttede jeg med mit svendeprojekt, som ligeledes resulterede i topkarakter.

På Aalborg Tekniske Gymnasium havde jeg valgt studieretningen Industrielt Design. Dette var med fokus på arkitektur og design, men samtidig også på naturvidenskabelige fag. Af relevante fag i forhold til min virksomhed i dag er Design B, som havde fokus på designprocessen samt innovation og kreativitet.

Erhvervserfaring

Jeg startede i vinteren 2017 min egen virksomhed, da der opstod en efterspørgsel på mine kompetencer. Siden de projekter blev afsluttet, har jeg haft fokus på min skole, så jeg kunne bygge på min faglighed. I dag er virksomheden, med mig i spidsen, optaget på iværksætterforløbet Next Step, hvor jeg kan have fuldt fokus på driften af virksomheden fremover.

Siden februar 2008 har jeg dømt håndbold. I dag har jeg dømt elitehåndbold siden sommer 2014, hvorefter det er blevet til en del kampe i landets næsthøjeste række. Min håndbolddømning har gavnet min personlige udvikling både på med ledelsesmæssigtsynspunkt, men også i forhold til det at forstå andre individer – selv i pressede situationer.

Jeg startede i Complea A/S efter endt grundforløb på Tech College Aalborg. Her var fokus på IP-telefoni og serverløsninger til erhvervslivet. I denne tid havde jeg både selvstændige on-site opgaver samt kontortid i form af telefonisk support for kunder. Efter elevtiden endte blev jeg fast ansat, på en efter eget ønske tidsbestemt kontrakt, således jeg kunne læse videre til September 2016.

Er du stadig i tvivl?

Hvis du er stadig er i tvivl om hvad jeg står for, så kan du her læse herunder hvad tidligere arbejdsgivere, kunder og samarbejdspartnere siger om mig.

  • ... Rasmus er som person initiativrig samt meget hjælpsom, hvilket gjorde ham vellidt blandt kollegaer samt kunder... Rasmus er en hjælpsom, samarbejdsvillig og positiv person, som spreder godt humør omkring sig... Complea A/S giver gerne de bedste anbefalinger i fremtiden.

    Morten Hovaldt, Direktør i Complea A/S

Har vi din interesse?

Vi kan tage en helt uforpligtende snak i telefon, eller vi kan tage et møde. Indtast dit navn og telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

promusitProfil