Skridsikkert nordjysk håndværk

Med faglig stolthed og en bred vifte af kompetencer blev Promus IT i vinteren 2017 oprettet med en missionom at udvikle og servicere værdiskabende løsninger til web-, desktop- og mobilplatforme ud fra kunders specifikke ønsker.

Vi vil nemlig ikke nedbryde dine nuværende løsninger, hvis det ikke er nødvendigt, og tage en bondegård som betaling for det (på trods af vores nordjyske opland). Vi vil primært søge at optimere dine nuværende løsninger, så du undgår udskiftning og oplæring af nye systemer – og vi vil gøre det, så det er til at betale.

Vores vision er, at Promus IT skal være vores kunders foretrukne samarbejdspartner inden for udvikling af værdiskabende, effektive og brugervenlige IT-løsninger på et prisleje, hvor alle kan være med.

Hovedkompetencer

Hos Promus IT kan vi lidt af hvert. Vi er dog særligt skarpe inden for disse felter:

100

WordPress hjemmesider og webshops

100

CRM og ERP-integrationer

100

Mobilapplikationer

100

Databaser

Hvad kan du forvente af et samarbejde?

Vælger du et samarbejde med os, kan du forvente gennemsigtighed i alle processer af arbejdet. Du er med fra start til slut, så både du og vi er sikre på, at resultatet bliver som ønsket. Og det er ikke bare noget, vi siger – du er rent faktisk med hele vejen.

Vi arbejder nemlig i et såkaldt testmiljø, hvor du på alle tidspunkter af døgnet kan se de foreløbige resultater og har mulighed for at komme med ønsker til justeringer og ændringer. Din løsning skal nemlig være fleksibel og personlig.

Uanset dine valg er du garanteret en stabil løsning, som er sikker i drift, og som holder i længden. Vores arbejde kan være ligegyldigt, hvis den ikke er fremtidssikret. Vi giver dig derfor også professionel sparring og rådgivningi forhold til, hvad den bedste løsning er for netop din virksomhed i den situation, I er i.

Nysgerrig? Kontakt os i dag og hør nærmere.

promusitProfil