ERP INTEGRATIONER

ERP-integrationer gør hverdagens bogføring nemmere

Har du brug for unikke ERP-integrationer til din virksomhed, som gør bogføringen meget nemmere? Hos Promus IT er vi specialister i udvikling af software, der forenkler komplekse procedurer. Vi bruger selv E-conomic til bogføring, men har også erfaring med ERP-systemer som Dinero og Navision. Det gør os specialister i brugen af diverse systemer, og derfor står vi klar med en løsning, når du ønsker et automatiseret produkt.

Vi udvikler software, som integreres med dit regnskabsprogram, således at disse kan tilpasses dine behov. ERP-systemernes API’er muliggør udvikling og integration til netop din konto. Tidligere har vi udviklet timeregistrering, kundeudtræk og fakturagenerering, men har du et helt specielt ønske, står vi også klar til at hjælpe dig.

Hvad får du hos os?

Effektiviserende ERP-integrationer til dine behov

Mangler du ERP-integrationer, er vi virksomheden, der kan realisere opgaven for dig. Vi ved, hvad der skal til for at løse dine udfordringer – hvor det kun er din egen fantasi, der sætter grænserne. Du vil sikkert gerne bruge tiden på noget mere fornuftigt end manuelt arbejde. Derfor designer vi gerne nemme og brugervenlige integrationer, som gør regnskabet til en leg.

Med specialudviklede applikationer kan du effektivisere din arbejdsdag og få meget mere fra hånden. Du sparer både tid og penge og får en nemmere tilgang til en relativt tung opgave, som det kan være at lave regnskab. Når du er kunde hos os, kan du altid regne med hjælp, hvis du skulle få brug for det. Vi tilbyder døgnsupport, så du altid kan få fat i os, hvis uheldet imod forventning skulle være ude.

Vil du have flere penge på bundlinjen og mere tid til andre opgaver?

Overvejer du at få udviklet en eller flere ERP-integrationer, er vi af den overbevisning, at de bedste resultater skabes på baggrund af nære relationer. Hos os er det vigtigt, at alle kunder får en god og nærværende service, så man føler sig tryg og sikker. Igennem en tæt dialog kan vi sammen blive enige om den rigtige løsning til dine behov, så du får en nemmere hverdag med dit regnskabsprogram.

Vil du ikke være endnu et nummer i bunken, er vi den rette virksomhed for dig. Vi tager din forretning seriøst og udvikler pålidelige løsninger med stor stabilitet. Vi er til for at gøre din arbejdsdag nemmere og mere tidsbesparende, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har et helt unikt behov for en løsning, der endnu ikke er på markedet. Vi har bred erfaring med forskelligartede integrationer, så vi ser frem til en udfordring, hvis du har en til os.

Kontakt os nu!